Muškarcima je fizički izgled bitan isto koliko i ženama – Matthew Haines

Muškarcima je fizički izgled bitan isto koliko i ženama – Matthew Haines

Kada govorimo o plastičnoj hirurgiji, prvo pomislimo na žensku populaciju. Međutim, modernim muškarcima fizički izgled bitan je isto koliko i ženama. Jedan od čestih, ali rešivih problema, koji ni redovno vežbanje, ni strogo pridržavnje dijeti ne može rešiti, je ginekomastija, poznatija kao uvećane muški grudi. Ne brinite, ovo je samo jedan u nizu medicinskih problema koji plastična hirurgija može da reši.

 

U interviju za Atlas bolnicu, naš pacijent Matthew Haines govorio je kako je rešio problem ginekomastije.

Matthew Haines - ginekomastija iskustva

Metju, kako ste čuli za Atlas bolnicu?

Matthew: Na internetu sam tražio bolnice koje se bave plastičnom hirurgijom. Kontaktirao sam ih dosta i ono što je izdvojilo Atlas bolnicu od ostalih, bile su kvalitetne konsultacije. Dobio sam informacije koje su mi bile potrebne i stekao sam utisak da su vrlo profesionalni i posvećeni pacijentu. U svetu i Britaniji uglavnom žele da vam što pre zakažu operaciju, a ne da čuju koje su vaše potrebe. Za razliku od njih, vi ste izdvojili poseban termin za mene samo da biste čuli koji problem imam i šta je ono što ja želim. Po mom mišljenju, to znači biti posvećen pacijentu i to je presudilo da odaberem vas.

 

Koju intervenciju ste radili u Atlas bolnici?

Matthew: Ginekomastiju. To je intervencija pomoću koje uklanjate višak masnoće iz grudi. Prilično je zastupljen problem kod muškaraca, niko ne voli da ima “muške grudi”, a u Atlas bolnici sam naišao na veliku dozu empatije i razumevanja. Imate odlične stručnjake.

 

Da li ste zadovoljni rezultatom operacije ginekomastije?

Matthew: Tri dana nakon operacije pogledao sam se u ogledalo i rezultat je bio impresivan. Prošlo je nedelju dana od operacije i rezultati su sve očigledniji. Nadmašili ste moja očekivanja.

 

Kako ste se osećali dok ste boravili u Atlas bolnici? Kakva je hrana, nega, osoblje?

Matthew: Kada je reč o ovakoj vrsti plastične operacije, u Evropi, Britaniji, Americi generalno možete brzo zakazati operaciju, ali isto tako, oni vole da bolnicu napustite u što bržem roku. Međutim, u Atlas bolnici je drugačije. Trebalo je da dođem u drugu zemlju, bio sam zabrinut za svoju bezbednost, za svoje zdravlje. Oni su insistirali da ostanem kod njih da prenoćim. Pratili su moje stanje, obilazili su me konstantno i brinuli o meni. Medicinske sestre su ljubazne i svi odlično govore engleski jezik. Hrana u bolnici je najbolja bolnička hrana koju sam ikada probao. Generalno, vrlo sam zadovoljan.

 

Kako biste ocenili  usluge Atlas bolnice?

Matthew: Tokom boravka u Atlas bolnici upoznao sam ljude koji su imali i druge vrste operacija, ne samo plastičnu hirurgiju. Na osnovu razgovora sa njima mogao sam da zaključim da su svi zadovoljni rezultatima. Kvalitet usluga, nega, posvećenost bila je jednako usmerena na sve pacijente.

https://www.youtube.com/watch?v=HtmGKdhpmv0

Koji je odnos cene i kvaliteta u Srbiji i Velikoj Britaniji?

Matthew: Uradio sam neka istraživanja pre dolaska kod vas, u Velikoj Britaniji usluge su dva do tri puta skuplje nego u Srbiji. Pritom, ta cena u Britaniji ne uključuje cenu konsultacija i verovatno biste morali da kupujete neki dodatni medicinski materijal.

 

Da li ste sada zadovoljniji svojim izgledom?

Matthew: Oporavak još uvek traje, u ovom momentu rezultat je bolji nego što sam očekivao. Mislim da su doktori ovde veliki stručnjaci, definitivno znaju šta rade. Iskreno, ukoliko se odlučite za plastičnu hirurgiju, preporučujem vam Atlas bolnicu.

 

Vaše telo možda nije uvek savršeno, ali može da postane. Činjenica je da gotovo 30% muškaraca ima problem sa uvećanim grudima u nekom periodu života. Ukoliko imate takav problem, budite sigurni da rešenje postoji i da vam je naš tim stručnjaka uvek na raspologanju.

 

Takođe možete pogledati naš You Tube kanal: Atlas Estetika

 

14-09-2018