Mommy makeover – šta obuhvata i kome se preporučuje?

Mommy makeover – šta obuhvata i kome se preporučuje?

Drage mame, podržavamo vas da nakon varijacija u težini i posle trudnoća vratite svoju najbolju moguću formu! Svesni smo nekada ni upornim vežbanjem ne izgledamo kao najbolja verzija sebe i tu nam ipak treba pomoć plastične hirurgije. Zato Atlas Estetic klinika ima idealno rešenje za vas! Mommy Makeover predstavlja skup operativnih postupaka koje vraćaju telo nakon trudnoće, porođaja i dojenja, u poboljšano stanje.

 

Šta obuhvata Mommy makeover?

Mommy makeover je bilo koja kombinacija estetskih intervencija koje vraćaju pre porođajni izgled novopečenim mamama, a obično uključuje:

* Liposukcija, ili uklanjanje viška nataložene masti

* Kombinacija podizanja grudi i postavljanje implantata

* Smanjenje širine butina

* Zatezanje kože na gornjem delu ruku

* Podizanje i zatezanje opuštene zadnjice

* Vaginalno podmlađivanje

 

Kome se preoručuje Mommy makeover?

Ako bilo koji od navedenih problema utiče na vas i vi želite da uradite nešto povodom tog pitanja, vi ste onda idealan kandidat za Mommy Makeover tretman u Atlas-u. Atlas Estetic klinika, kao deo Atlas opšte bolnice, sa iskusnim hirurzima u oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije – na čelu sa Dr Lazarom Pajevićem, posvećeni su povratku vašeg tela u stanje pre trudnoće!

Kombinovanjem različitih hirurških intervencija naš ekspertski tim može da transformiše vaše telo i dovede ga u željeni izgled. Mommy Makeover će vam pomoći da se osećate privlačnije, samopouzdanije i udobnije u svom telu.

 

Ako ste spremne da se osećate i izgledate odlično, zakažite konsultacije u našoj klinici

+381 11 785 88 88

+381 60 329 24 11

 

Još informacija imate na ovom Linku.

 

25-04-2023