Muška estetika

Estetska hirurgija za muškarce

Muška estetska hirurgija | Muška estetika

U današnje vreme sve više muškaraca dolazi u Atlas estetiku da bi uradilo estetske ikorekcije na svom telu.

Intervencije poput Ginekomastija (smanjivanje i korekcija muških grudi), Rinoplastike i ostalih hirurških i ne-hirurških tretmana unapređuju izgled i samopouzdanje kod muškaraca.

Muška estetikaMuška estetika

Sa povećanjem muških klijenata, tako je i naša praksa uznapredovala i prilagođavala se narastućim posebnim potrebama muškaraca. Iako je većina postupaka slična tradicionalnim zahvatima koji se primenjuju kod ženske estetske hirurgije, postoje određene varijacije koje su specijalno prilagođene da bi se dobili najbolji rezultati u estetskoj hirurgiji za muškarce.

Tokom konsultacija, naš ekspertski tim će pacijentu obezbediti informacije o svim hirurškim i ne-hirurškim opcijama koje smo u prilici da ponudimo za pronalaženje rešenja za određeni postupak. Imaćete priliku da diskutujete o različitim procedurama, zajedno sa doktorom, koji će shodno vašim potrebama i željama prilagoditi plan za ostavarivanje najboljih rezultata.

Pogledajte stranice o određenim zahvatima i uslugama za muškarce koje su vam na raspolaganju u Atlas estetika klinici:

Saznajte sve o našim zahvatima i pronađite proceduru koja bi bila idealna za vas.

Naše medicinsko osoblje uvek vam je na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice u vezi sa tretmanima, i rado ćemo vam izaći u susret i zakazati konsultacije sa doktorom.

Pozovite nas i zakažite svoj pregled.