Transport pacijenata

Medicinski transport pacijenata

Atlas estetika | Transport pacijenata

Obezbeđujemo medicinski stručan i bezbedan transport pacijenata  kako na području Beograda i Srbije, tako i širom sveta.

Posete zdravstvenim ustanovama za dijalizu, hemioterapiju i druge medicinske tretmane, transport od jedne do druge medicinske ustanove ili helikopterski i avio medicinski domaći i međunarodni transport pacijenata, brzo i efikasno možete organizovati pozivom naše dežurne službe na telefon:

 +381 11 785 88 88 ili +381 60 3292 411

Visoko kvalifikovani lekari i medicinsko osoblje specijalizirani iz oblasti urgentne medicine, traume i kardiologije, pedijatrijske i neonatalne medicinske sestre u svakom trenutku su na raspolaganju u zavisnosti od potreba za svakog pojedinačnog pacijenta. Najsavremenija medicinska oprema za monitoring pacijenta uključujući EKG, defibrilator, kiseonik, aspirator, infuzione pumpe, respiratorna i intubaciona oprema, garantuju sveobuhvatnu, profesionalnu i bezbednu negu.

Naš transport pacijenenta posvećen je obezbeđivanju najvišeg kvaliteta, pa je zato briga o udobnosti podjednako važna kao i adekvatna medicinska nega koju obezbeđujemo. Kreiranje udobnog okruženja i ljubaznost medicinskog osoblja pomaže pacijentu da se oslobodi od stresa koji prirodno proživljava u ovakvim situacijama. Zbog toga Atlas opšta bolnica u svoj tim  angažuje samo najbolje kvalifikovane profesionalace koji su posvećeni svom poslu i svesni da je brižan odnos prema pacijentu podjednako važan kao i profesionalno znanje.

Upravo vodeći računa o svim aspektima usluge koji su neophodni za bezbedan, udoban i profesionalan transport pacijeneta, Atlas opšta bolnica pruža viši nivo zaštite u sistemu zasnovanom na visoko kvalifikovanom medicinskom timu, najsavremenijim tehnologijama, brzi o fizičkim i emocionalnim potrebama pacijenata i njihove porodice. Naša želja je da naši klijenti budu zadovoljni i sigurni da su izabrali najpouzdaniji, stučan i brižan medicinski prevoz.

Gde god da ste, naš transport pacijeneta može doći do Vas.