Antiaging

Atlas estetika - Antiaging

Antiaging | Estetski tretmani

Dok kroz našu praksu nudi mnoge hirurške zahvate lica i tela, mi preporučujemo i niz nehirurških tretmana.

Tim specijalista plastične i estetske hirurgije Atlas opšte bolnice, na čelu sa dr Natašom Popović, prati i primenjuje najsavremnije metode iz oblasti podmlađivanja koje uspešno ublažavaju posledice starenja.

Antiaging Antiaging

Antiaging tretmani u Atlas opštoj bolnici koriste najsavremenije preparate protiv starenja koji su odobreni od FDA organizacije (Food and Drug Administration).

Intervencije koje možete obaviti u Atlas opštoj bolnici:

Saznajte sve o našim zahvatima i pronađite proceduru koja bi bila idealna za vas.

Atlas estetika je prateći najnovije trendove, dešavanja i zahteve pacijenata proširila svoju ponudu antiaging procedura.

Sve tretmane izvode obučeni lekari sa dugogodišnjim iskustvom na polju estetske hirurgije. Koriste se preparati renomiranog italijanskog brenda. Svim tretmanima prethodi detaljan razgovor sa doktorom i pregled kože. Svakog pacijenta posmatramo kao individuu, te se za svakog pacijenta priprema poseban mezokoktel u zavisnosti od stanja njegove kože i njegovih želja. Tretmani traju 10−30 minuta, bezbedni su i daju sjajne rezultate. Pre svakog tretmana upotrebljava se lokalni anestetik u vidu kreme kako bi se nelagodnost prilikom intervencije svela na minimum. Koriste se posebne igle najmanjeg promera kojima se potrebni sastojci aplikuju u dublje slojeve kože. Nakon završenog tretmana nije potreban period oporavka, pacijenti se odmah vraćaju svojoj svakodnevnici. Za efektnije i brže rezultate moguće su i kombinacije više tretmana.

Naše medicinsko osoblje uvek vam je na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice u vezi sa tretmanima, i rado ćemo vam izaći u susret i zakazati konsultacije sa doktorom.

Pozovite nas na 011 785 88 88  i zakažite svoj pregled.