Korekcija jagodica

Estetska hirurgija i korekcija jagodica

Estetska hirurgija lica | Korekcija jagodica

Korekcija jagodica predstavlja zahvat koji ima za cilj estetsko poboljšanje najistaknutije zone gornjih i spoljašnjih delova obraza.

Korekcija jagodica
Korekcija jagodica

Jagodice su kod svakog čoveka drugačije, a razlikuju se po veličini, obliku i poziciji.

U estetskom smislu, čine veoma važan deo lica. Zbog toga je rad na njihovoj korekciji, onda kada je to neophodno, od velikog značaja.

Vaše lice je prva stvar koju ljudi vide i prepoznaju. Vaše lice vas čine lepom, samouverenom, a to svakako ostavlja utisak na vašu okolinu.

Vi se oslanjate na izgled vašeg lica u prepoznavanju, komunikaciji, i ononajbolje odaje utisak o vašem identitetu i ličnosti.

Korekcija jagodica postupak

Korekcija jagodica se uspešno može postići na nekoliko načina: ubrizgavanjem hijaluronskih filera i kolagenskih stimulatora, postavljanjem jagodičnih implantata (silikonskog ili gore-texa) i transferom sopstvenog masnog tkiva.

Ukoliko se korekcija jagodica izvodi ubrizgavanjem filera ili sopstvenom mašću, onda se to čini veoma tankim kanilama ili iglama, tako da ne ostaju ožiljci.

Ako se korekcija jagodica radi implantatima, implantat se ubacuje kroz mali rez na sluzokoži gornje usne, i duž gornje ivice desni, pa je tako ožiljak praktično nevidljiv.

Svi ovi načini imaju za cilj da vrate mladalački, jedar i svež izgled koji se s godinama gubi. Pored toga, koriste se i kombinacije ovih metoda.

Intervencije se izvode u lokalnoj anesteziji i analgosedaciji u zavisnosti od odabrane procedure.

Oporavak nakon intervencije je brz i traje od jednog do sedam dana.

U tom periodu, neophodno je pridržavati se svih saveta dobijenih od strane hirurga, a to podrazumeva: izbegavanje sportskih aktivnosti u trajanju od nekoliko dana, izbegavanje sunčanja i odlaska u solarijum, prestanak upotrebe određenih lekova.

Sam izbor načina korekcije jagodica najbolje je uraditi u dogovoru sa lekarom, jer je svako lice i vezivno tkivo drugačije.

Sve navedene metode se mogu raditi tokom cele godine.

Korekcija jagodica

Cena korekcije jagodica:

Naglašavanje  jagodica sopstvenim masnim tkivom

od 500 eur

Naglašavanje jagodica implantima 

1600 eur