Kako do savršenog izgleda?  

Kako do savršenog izgleda?  

Šta je sve potrebno kako bismo rekli da neka žena savršeno izgleda?   

Jak libido, pravilno oblikovano telo, velike grudi, plava kosa…

 

Po mom mišljenju, savršen izgled ne ide bez samopouzdanja. Dobro izgledati znači biti zadovoljna sobom i svakodnevno voditi računa o svom telu.

Otkrivam vam male trikove kako da zavolite sebe.  

 

Nega lica  

Lice trpi sve. Sunčanje, šminku, često zaboravljeno redovno konzumiranje vode, stres, nedostatak sna. Zato se na njemu i odražava svaka briga i propust. Negovana koža lica je pola obavljenog posla. Konsultujte se sa stručnjacima koji tretman je idealan za vaš tip kože i probleme koje imate. Ja sam se, prema savetima doktora, odlučila za PRP tretman. Iako imam mladu kožu i zahvalnu što se tiče nesavršenosti, ovaj tretman mi omekšava prve bore i stvara glatku teksturu kože. Dosta mojih drugarica je zadovoljno i efektom mezoterapije. Kao što rekoh, najbolje je da konsultujte sa specijalistom. Doktori iz Atlas bolnice svakom pacijentu pristupaju posvećeno, a dobićete tretman u zavisnosti od toga u kakvom stanju vam je koža.  

Tamara Vulović fitness

Uvećanje grudi: potreba ili trend?  

Pre izvesnog vremena sam uvećala grudi.  Uradila sam to u Atlas bolnici. Zašto kada, kako mnogi misle, izgledam odlično? 🙂 Porodica i prijatelji su me pitali da li mi je to, zaista, potrebno? Jeste, i evo zašto…

Instagrame, moj “savršeni” živote. 🙂 Tema koje smo svi svesni, ali volimo da je držimo ispod tepiha. Mladi najviše vremena provode na ovoj društvenoj mreži, u savršenom svetu filtera i poziranja. Sve te lepo odabrane i korigovane fotografije, unapred definisan “lepši profil lica”, idealna poza, donese lajk, nove folovere i tako u krug. Sve to nam donosi kratkoročna zadovoljstva, male uspehe u svakodnevici, ali ono što nam donosi dugoročnu satisfakciju je izbor da budemo zdravi i lepi. Sport i plastična hirurgija.  

 

Moj cilj nikada nije bio da virtualno ulepšavam svoje telo, lice, kosu. Celog života vežbam, odrasla sam uz svakodnevne fizičke aktivnosti, bavljenje sportom je krucijalna stvar odrastanja, jača nam telo, stvara dobre navike, zdrav mentalni i fizički duh, takodje stvara i jača našu socijalnu inteligenciju. Danas u doba interneta sve te lepe vrednosti su zanemarene, volela bih da mladi vide značaj sporta i ono što nam sport još donosi je- savršeno telo.  Da, imam savršeno oblikovane noge, stomak, zadnjicu, ruke i to me čini srećnom i zadovoljnom. Sve što sam pomoću fitnesa mogla da promenim i ulepšam na svom telu, uspela sam. Na uvećanje grudi nisam se odlučila iz hira ili jer su velike gudi trend, već jer je to bila moja potreba da bi se osećala bolje, potpuno. To je bila samo moja odluka, ne mog društva, porodice, dečka ili odluka doneta pod uticajem medija.

Tamara Vulović

Fitnes i plastična hirurgija  

Šta dobijemo kada spojimo fitnes i plastičnu hirurgiju? Moje savršeno ja. Oni se dopunjuju.

Plastična hirurgija nije preterivanje, naravno suočeni smo sa ekstremnim primerima, ali ukoliko u vama postoji dugogodišnja želja da na sebi promenite nešto i taj revolucionarni korak je plus ka Vašem mentalnom zdravlju i estetici. Jednostavno je, ako će veće grudi, manji nos ili uži struk učiniti da se osećate bolje, učinite to zbog sebe ne zbog drugih.   Ukoliko ne volimo sebe, kako očekujemo da nas drugi zavole?

 

Kada počinje tvoja promena?  

 

Tamara Vulović, fitnes instruktorka

14-05-2019