Elena Boccuni: Sreća je drugo ime za majčinstvo

Elena Boccuni: Sreća je drugo ime za majčinstvo

Porodica je kada zajedno živite snove, kada vam zajednički trenuci donose suze radosnice, kada u njima nalazite snagu i podršku. Porodica vas prihvata baš takve kakvi jeste, to je ljubav, zar ne?

Međutim, šta se dešava kada ne prihvatate sebe? Neku promenu na telu, nekome nevažnu, vama ključnu, naročito dok stojite ispred ogledala? Ovo je moja priča o tome zašto sam uradila Mommy Makeover, zašto sam želela da mi se vrati telo koje sam imala pre porođaja.

 

AtlasEstetic: Zašto je vama važno da izgledate lepo?

Elena: Važno mi je zbog sebe same. Ali nije sve u lepoti, već u harmoniji duše i tela koja vodi ka uspehu.

Mommy makeover - Atlas estetika

AtlasEstetic: Kako ste se odlučili za hiruršku intervenciju nakon porođaja?

Elena: Postoje odluke koje su nekome hirovite, a nekoga učine zadovoljnijim. Takva odluka je i plastična hirugija. Kada verujete da ćete zbog nečega više voleti svoj odraz u ogledalu, onda je plasična hirugija dobra odluka. Tako je bilo kod mene. Znate, kada ste nezadovoljni sobom, širite to nezadovoljstvo na skoro sve segmente života, a to je loše.

 

AtlasEstetic: Da li ste imali strah i od čega?

Elena: Budući da imam malu decu, najveći strah bio je kako ću se odvojiti od njih. Iako je to izrazito kratak period, kada ste majka i dan vam se čini kao večnost. Međutim, u Atlas bolnici bila sam okružena profesionalcima, doktorima i njihovim timovima, osećala sam se baš kao svoj na svome i u sigurnim rukama.

 

AtlasEstetic: Kako je izgledao Vaš boravak u Atlas klinici?

Elena: U Atlas bolnici osoblje je veoma srdačno i ljubazno i stoga je nemoguće ne osećati se kao kod kuće.

 

AtlasEstetic: Da li ste sada zadovoljniji sobom?

Elena: Ovaj odgovor ću prepustiti mojoj deci. Šta mislite o mami?

-Mama je prelepa!

 

Nakon razgovora sa divnom Elenom, o sreći ćemo još reći da je ne tražite u drugima, već u sebi. Radite na ličnom razvoju jer tada samopouzdanje raste i  kritike ne doživljavate lično. Ne bojte se sreće, nije uzaludna teza: Za sreću je potrebno malo.

 

11-12-2018