Belotero fileri idelano rešenje za priorodan izgled

Belotero fileri idelano rešenje za priorodan izgled

Američka agencija za hranu i lekove dala je nedavno odobrenje za uvođenje u praksu još jednog dermalnog filera. Reč je o fileru Belotero , kompanije  Merz, koji je namenjen za punjenje umerenih i dubokih bora. Ovaj filer se u Nemačkoj, gde je i nastao, koristi od 2005. godine, a do sada je bio odobren za estetsku primenu u Velikoj Britaniji, Italiji, Rusiji, Austriji i Švajcarskoj. Reč je o fileru na bazi hijaluronske kiseline koji može dati veoma dobre rezultate i kada je u pitanju punjenje finih bora koje su bliže površini kože.

dr Tatjana Pavičić - Belotero workshop Atlas bolnica dr Tatjana Pavičić – Belotero workshop Atlas bolnica

U zavisnosti od strukturnih i funkcionalnih potreba kože, u cilju postizanja što prirodnijih rezultata, Belotero® filerima može se uraditi dosta korekcija poput  izglađivanja i popunjavanja bora, povećanje usana, obnavljanja volumena lica i rehidriranje kože. Belotero® sa svojom patentiranom Dynamic Cross-Linking tehnologijom pruža idealnu ravnotežu kohezivnosti, elastičnosti i plastičnosti kako bi zadovoljilo potrebe kože i omogućio najfiniju dermalnu integraciju. Ovaj inteligentni dizajn napredno je rešenje estetskog antiaging-a s predvidljivim i prirodnim rezultatima.

Belotero fileri - šake Belotero fileri – šake

Belotero® fileri dostupni su u kombinaciji sa i bez lidokaina, a dodavanje anestetika povećava ugodnost zahvata, posebno u osjtljivijim područjima.

 

Belotero® Soft: nežno rešenje

Belotero soft

Belotero® Soft formula optimizirano je rešenje za prve, fine bore i duboku rehidrataciju. Zbog svoje odlične kohezivnosti i kapaciteta vezivanja vode, Belotero® Soft je indikovan za tzv. vranine nožice tj perioralne, tzv. pušačke bore.

Belotero® Balance: neprimetna integracija

Belotero balance

Belotero® Balance formula koristi se za korekciju umereno izraženih nazolabijalnih bora, marioneta, bora oko usana, glabelarnih bora, bora oko očiju.

Belotero® Intense: prirodni izgled

Belotero intense

Belotero® Intense: formula kojom postižemo prirodan izgled pri korekciji dubljih bora- nazolabijalnih bora, marioneta, konture i augmentacije usana.

Belotero® Volume: snažan potencijal volumena

Belotero volume

Belotero® Volume modelira i nadoknađuje volumen lica. Baziran na izbalansiranoj kohezivnosti, ovaj produkt traje dugo ostajući na svom mestu. Belotero® Volume može biti injektiran na različitim mestima lica kako bi nadoknadio volumen jagodica, obraza, brade.

08-10-2018