Aquafilling filer u estetskoj hirurgiji

Aquafilling filer u estetskoj hirurgiji

Aquafilling filer u estetskoj hirirgiji je proizvod  koji hirurgu, a i pacijentu obezbedjuje sigurnost u radu.

Atlas opšta bolnica  ugostila je 20-ak estetskih hirurga koji su tokom nekoliko sati, prisustvovali workshop-u “Primena Aquafilling filera”.

Program “Aquafilling – siguran filer za mali i veliki volumen”, vodio je dr Igor Smiljanić sa kolegom dr Sašom Mišeljićem koji je predstavio temu “Tehnika primene i rezultati Aquafillinga”.

Teoretski deo našao je i svoju praktičnu primenu u operacionoj sali Atlas opšte bolnice tokom augmentacije dojki Aquafillingom.

Šta je Aquafiling­?

Aquafilling filer
Aqua filling Atlas estetika

Aquafilling je filer najnovije generacije i sasvm nov proizvod na našem tržištu.

To je sterilni hidrofilni gel potpuno biokompatabilan sa ljudskim organizmom.

Sadrži 98% fiziološkog rastvora i 2% kajton kopolamida. To omogućava da gel ostane u organizmu više od 5 godina jer se postepeno razgradjuje.

 

Nalazi primenu kod korigovanja postojećih asimetrija, povećanja grudi, kod malih ili opuštenih zadnjica kao i kod korigovanja tankih listova. Takođe se primenjuje na regiji lica i to kod korekcija dubljih ožiljaka, korekcija hrskavica i oblika kostiju i kod  podizanja volumena.

Aquafiling poseduje sve neophode sertifikate koje garantuju sigurnost i kvalitet preparata, a i registrovan je kod Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije.

Workshop – Primena Aquafillinga

21-02-2017