8. MART – 50% popusta na uvećanje usana biopolimerom

8. MART – 50% popusta na uvećanje usana biopolimerom

Ovom prilikom poželećemo srećan 8. MART svim našim dragim majkama, bakama, prijateljicama, ženama, devojkama, ćerkama, koleginicama, saradnicama i našim dragim pacijentkinjama.

Za nas ste uvek mudre i dostojanstvene, lepe, tople, hrabre a istovremeno nežne, važne i neizbežne.

Srećan 8. mart
Srećan 8. MART ATLAS opšta bolnica

PET  DAMA KOJE LAJKUJU NAŠU Facebook  OBJAVU i STRANICU, ŠERUJU POST I NAPIŠU NAM NAJLEPŠI KOMENTAR – ŠTA ŽENU ČINI LEPOM I SREĆNOM -nagradićemo uvećanjem usana biopolimerom sa 50% popusta.

Dame koje budu odabrane na osnovu nalepšeg komentara ili najviše lajkova na komentaru biće kontaktirane putem Facebooka kako bi se procedura realizovala.

Uvećanje usana, predstavlja zahvat estetske hirurgije pomoću kog se vrši povećanje volumena usana i eventualna izmena njihovog oblika.

Biopolimer je veštački filer koji se koristi za uvećanje usana i dostupan je u raznim oblicima.

Puno je pozitivnih komentara za biopolimer a brz oporavak je zagarantovan. Alergijske reakcije se veoma retko javljaju kod osoba koje su uvećale usne ovom metodom.

Punjenje usana biopolimerom se ne radi samo radi uvećanja usana, već i zbog regulisanja bora koje nastaju oko usta, kao posledica višegodišnjeg konzumiraja cigareta i starenja.

Koliko traje procedura?

Uvećanje usana biopolimerom traje relativno kratko.
Za početak, na usne se nanosi anestetik, koji je u vidu kreme. Potrebno je sačekati do pola sata kako bi anestetik delovao i kako bi se čitav proces obavio bezbolno.

Biopolimer se injekcijom ubrizgava u usne, nakon čega vam doktor oblikuje usne u željeni oblik. Kada se procedura završi, na usne se nanosi hladna obloga.

Nakon završetka procedure period oporavka traje nekoliko dana. Kako se stvari ne bi zakomplikovale, osobama koje su se podvrgle ovom zahvatu, savetuje se da izbegavaju smejanje, pušenje i da konzumiraju isključivo čvrstu hranu, kako ne bi ugrozile svoje nove usne. Moguća je pojava otoka, ali to ne treba da vas brine, jer, u slučaju da je operacija odrađena kako treba, posledice ne bi trebalo da se pojave.

 

08-03-2017