Uvećanje grudi po promotivnoj ceni

Atlas estetika vam i ovoga puta sprema iznenađenje. Povodom predstojećeg dana zaljubljenih, 14. februara, svim damama koje se jave na telefon 011 785 88 88 ili 060 3292411 i zakažu svoj besplatan pregled omogućićemo uvećanje grudi po promotivnoj ceni.

Promotivna cena uvećanja grudi

Lepe i čvrste grudi san su svih žena. Nije više neobično da se žene koje nisu zadovoljne veličinom ili oblikom dojki sve češće odlučuju za operaciju. Uvećanje dojki silikonskim implantima postala je rutinska operacija, dok usluge estetskih hirurga nisu više nedostupne kao do pre desetak godina. Nakon urađene operacije, pacijentkinja se posle samo nekoliko dana vraća svakodnevnim obavezama.

uvećanje grudi po promotivnoj ceni

 

Dr Igor Georgijev i dr Lazar Pajević odlučili su da do dana zaljubljenih uvećanje grudi izvode po promotivnoj ceni od 1999 eura. Broj promotivnih operacija je ograničen, tako da dame ukoliko ste se razmišljale da ulepšate svoje grudi sada je idealan trenutak.

Eksperti koji izvode operaciju

Doktor Igor Georgijev, dr Lazar Pajević, i dr Nataša Popović, specijalisti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije kažu da je ovo najčešća intervencija koja se obavlja u okviru estetike.

– Pacijentkinja prvo dolazi na besplatan pregled. Na tom pregledu ćemo utvrditi da li je kandidat za povećanje grudi ili je potrebno uraditi još neku korekciju. Često nije dovoljno samo ubaciti implante da bi se dobio željeni rezultat. Ponekad je potrebno i podići grudi – objašnjava doktor Pajević.

Posle usklađivanja želja i mogućnosti, na šta utiču mnogi faktori poput zdravstvenog stanja pacijenta, konstitucije grudnog koša i pacijenta u celini, bira se veličina implanta i jedan od tri moguća pristupa: jedan zahvat podrazumeva rezove oko areole, drugi pristup je kroz pazušnu jamu, a treći ispod dojke. Ako je potrebno uraditi samo uvećanje grudi, što ne podrazumeva dodatne korekcije, operacija se izvodi u opštoj anesteziji i traje nešto više od sat vremena. Rezovi su minimalni, uglavnom ispod dojke, a posle operacije, u bolnici se ostaje samo jedan dan.

– Nakon operacije neophodno je da se 4 do 6 nedelja nosi poseban kompresivni grudnjak koji se dobija u bolnici. Konce skidamo posle dve nedelje, a pacijentkinjama savetujemo da se u periodu posle operacije ne izlažu fizičkom naporu. Rezultati se vide odmah, ali prirodni oblik se dobija nakon mesec, dva dana. Ožiljci su potpuno zreli nakon pola godine i skoro da se i ne vide – kaže doktor Georgijev.

Mesto gde će implantati biti postavljeni zavisi pre svega od fizionomije dojki tj. volumena žlezdanog tkiva. Sama operacija sastoji se od formiranja prostora u koji se umeće implantat.

Doktor Georgijev kaže da se pod rukom uglavnom ne oseća razlika između prirodnog tkiva dojke i implanta, a koji je praktično doživotan. Ipak, vremenom dolazi do istezanja kože, naročito kod žena koje ne nose grudnjak. Tako da je onda potrebno uraditi naknadnu korekciju. Takođe, većina lekara ne preporučuje operaciju grudi pre porođaja, zbog same trudnoće i dojenja, nakon čega se oblik grudi opet menja, u smislu njihovog opuštanja i atrofije.

Galeriju pre i posle možete pogledati klikom OVDE.

24-01-2020