Promotivne cene estetskih intervencija

Korektivna hirurgija je vremenom postala jedna od najkomercijalnijih grana medicine. U početku je bila rezervisana za bogatije slojeve društva. Često samo za ličnosti iz javnog života, filma, muzike ili politike. Kako vreme odmiče, estetski zahvati su postali svima pristupačni a proizvođači nude savremene antiaging preparate i implantate. Veštački preparati lagano ustupaju mesto prirodnijim metodama i filerima.

Iako na prvu pomisao, zamišljamo astronomske cifre, rešenje za estetski problem koji vas možda muči godinama, verovatno košta mnogo manje nego što ste očekivali.

Osluškujemo vaše želje

U znak zahvalnosti i pažnje prema našim stalnim klijentima i nakon velikog broja vaših mailova, poziva i molbi da omogućimo dodatne popuste na komercijalne estetske intervencije, Atlas opšta bolnica kreirala je set promotivnih intervencija.

Iskoristite priliku i rešite problem koji več dugo odlažete ili jednostavno podmladite lice. Promotivne cene su dostupne samo u Atlas bolnici i broj intervencija biće ograničen.

PROMOTIVNE CENE ESTETSKIH INTERVENCIJA U ATLAS BOLNICI

Operacija ušiju – otoplastika po ceni od 550 eura (redovna cena 800)

Operacija usiju cena - Atlas bolnica

Bootoks party – aplikacija btx-a u tri regije na licu (čelo, između obrva i oko očiju) po ceni od 150 eura (redovna cena 450 eura)

Atlas bolnica - btx cena

Operacija kapaka (gornjih) – blefaroplastika po promo ceni 450 eura (redovna cena 600 -1100 eura)

korekcija-kapaka promo cena

Tretman protiv znojenja – pazušna regija 350 eura (redovna cena 500 eura)

botoks za prekomerno-znojenje

Hijaluronski fileri  po ceni od 165 eura

hijaluron cena 165e

Operacija nosa – rinoplastika 2.000 eura (redovna cena 2.500 – 3.200)

Promotivne cene estetskih interevcnija - Korekcija nosa cena

 

Trajno uvećanje usana – Bullhorn lip lift 700 eura (redovna cena 1.500 eura)

 

Naši pacijenti dobijaju uslugu koja je trenutno mnogo povoljnija od redovne cene, a podjednako kvalitetna, kao u zapadnoevropskim zemljama i Americi, od lekara koji su se usavršavali u društvu najboljih svetskih stručnjaka.
Za promotivne cene estetskih intervencija pozovite  011 785 88 88

Najveće interesovanje je za povećanjem grudi, slede korekcija ušiju, liposukcija, zatezanje očnih kapaka, fejslifting, a tu su i neinvazivne procedure, botoks, hijeluronski fileri, hemijski pilinzi, mezoterapija, skin busteri itd…

Naš tim čine:

dr Igor Georgijev

dr Lazar Pajević

dr Nataša Popović

dr Nemanja Gajdobranski

Svi naši lekari su specijalisti estetske, plastične i rekontruktivne hirurgije sa višedecenisjkim iskustvom u hirurgiji. Takođe su članovi SRBSAPS – udruženja plastičnih hirurga Srbije, ISAPS – internacionalnog udruženja za plastičnu hirurgiju i učestvuju na svim domaćim i međunarodnim kongresima kao predavači.

Interesovanje za estetske operacije, iz godine u godinu, raste. Usluge koriste uglavnom žene a sve veći broj muškaraca odlučuje se za estetske korekcije. Atlas bolnica je posebno prepoznata u okviru medicinskog turizma i to najviše u oblasti estetske, plastične, rekonstruktivne hirurgije i član je programa za razvoj medicinskog turizma pod pokroviteljstvom Minstarstva zdravlja Srbije.

Atlas opšta bolnica je takođe akreditovana od strane Agencije za akreditaciju medicisnkih ustanova, sa licencom na 10 godina.

Želimo da se kod nas osećate pre svega sigurno, dobrodošlo i zadovoljno a naši dobri rezultati  su najbolja preporuka.

04-06-2020