Lipocube – podmlađivanje masnim tkivom

Nano lipofiling i liposkulptura je estetska intervencija pri kojoj se masno tkivo uzima sa mesta na telu (npr. kukovi, stomak) i prenosi u područja koja se podmlađuju. Ponekad je mala količina sopstvenog masnog tkiva dovoljna da lice učini svežim i podmlađenim.

Na kojim regijama se može primenti lipofiling ?

Nano lipofiling i liposkulptura, kao prirodni filer se koristi za povećanje jagodica, usana i popunjavanje bora, bez upotrebe skalpela i lasera.

Ova procedura ima za cilj preoblikovanje lica, korekcije asimetrije, neravnina, dubokih bora oko nosa i usana kao i podebljavanje tankih usana i jagodica sopstvenim masnim tkivom.

 

lipocube

Šta je Lipocube ?

Nakon liposukcije – uzimanja masnog tkiva, ta mast mora da se preradi. Uređaj koji se koristi u ovoj proceduri naziva se LIPOCUBE ili Nano Lipocube.

To je poseban uređaj koji sadrži određena sečiva i filtere koji prerađuju mast u tri različite vrste masnog tkiva:

  • mili fat
  • micro fat
  • nano fat

Procedura je bezbolna i obično traje 45-90 minuta. Prilog možete pogledati klikom OVDE

Oporavak nakon transfera masnog tkiva

Oporavak: Možete ići kuci odmah nakon intervencije. Prva dva dana nakon intervencije potrebno je izbegavati intezivni sport i prekomerne mimike lica. Oporavak zavisi od individualnih karakteristika kože i potkožnih tkiva pacijenta.

Pprednosti Nano Lipocuba

✓ Nema rezova i ožiljaka

✓ Nema stranih tela u organizmu

✓ Brz oporavak

✓ Koža postaje sjajnija, vitalnija, zategnutija i poboljšanog tonusa

Doktorka Nataša Popović o transferu masnog tkiva

Dr Nataša Popović

 

Prirodan izgled cilj je svakog zahvata, a odlične rezultate definitivno je moguće postići bez da izgledate kao da ste bili na operaciji.

Tehnike koje koristimo u Atlas klinici olakšavaju postizanje prirodnog, nehirurškog izgleda. Sav trud ulaže se u poboljšavanje izgleda pacijenta na što prirodniji način. Svaki zahvat potrebno je strogo prilagoditi izgledu pacijenta, njegovoj telesnoj građi, stilu života, kao i njegovim potrebama.

Trudimo se da posvetimo svoje hirurške veštine sa umetničkim pristupom i senzibilnošću kako bismo zadovoljili specifične potrebe naših pacijenata, istakla je doktorka Nataša Popović koja ovu metodu uspešno primenjuje.

 

 

Cena Nano Lipofilnga

Cena Nano Lipofilinga iznosi 500 eura po regiji. Regije koje se mogu tretirati su usne, brada, jagodice ili temporalna regija. Po ceni od 1.500 eura izvodi se tretman lipofilnga celog lica.

13-11-2020