Kako izgleda operacija nosa – ceo postupak

Marina Radivojša, voditeljka popularne emisije Praktična žena na TV Prva odlučila se za korekciju nosa u Opštoj bolnici Atlas. Pre svoje osmaneste godine dva puta je povredila nos koji se usled toga i deformisao, zbog čega već godinama ima problema sa disanjem.

Praktična žena Marina Radivojša i Nataša Pavlović

Marina, šta očekuješ od operacije nosa?

Prvenstveno, očekivanja su mi da konačno „prodišem“, a onda i da dobijem lepši nos, jer nakon povreda koje sam imala on izgleda sasvim drugačije, izjavila je Marina pre operacije.

Već dan nakon intervencije koju  je uspešno izveo Atlasov estetski hirurg dr. Lazar Pajević, Marina je otišla kući. Prva kontrola je bila zakazana za sedam dana kada su joj skinuti konci i  maska od termoplastičnog materijala.

Kako je tekao oporovak nakon operacije nosa?

Oporavak je jako lepo protekao. Imala sam naravno podlive nakon operacije, ali je sve prošlo bez ikakvih bolova. Spavala sam normalno. Najbitnije je da sam sada konačno prodisala, što je za mene neverovatna promena na bolje. Što se izgleda tiče, otok još uvek nije skroz skroz spao, ali mi se već svidja novi izgled nosa, rekla je Marina.

Sledeći put sa Marinom smo pričali nakon mesec dana, kada otoka već nije bilo i kada je nos dobio konačni oblik. Marina nije skrivala zadovoljstvo.

Koji je tvoj savet drugima, koji imaju sličan problem sa nosem?

Svima koji imaju iste probleme kao što sam ja imala savetujem da ništa ne čekaju nego da što pre odu na operaciju nosa. Stvarno je mnogo velika razlika u odnosu na ono što sam imala pre intervencije. Dišem bez ikakvih problema i mnogo bolje spavam. Pre sam takodje imala velike  podočnjake kao posledicu devijacije. Sada je i to nestalo. Dugujem veliku zahvalnost svima u bolnici Atlas. Bili su divni prema meni pre i posle operacije što mi je mnogo značilo, rekla je Marina.

Pogledajte ceo prilog sa Zdravlje TV:

 

29-01-2019